Tercera Divisió
Esports Futbol 04/05/2012

La plantilla del Balaguer es planteja no jugar aquest diumenge contra el Masnou perquè no cobren

El partit és intranscendent, però amb aquesta mesura els jugadors volen mostrar el seu malestar per les promeses incomplertes de la directiva, i han escrit un comunicat

Ara
2 min
El Balaguer pateix per pagar als jugadors

BarcelonaEl partit d'aquest diumenge al Muncipal de Balaguer entre l'equip local i el Masnou (17h) podria ser que no es jugués. Ja no hi ha res en joc, el Balaguer ja està salvat, i els masnovins ja han baixat a Primera Catalana, però els jugadors locals és possible que no es presentin a jugar.

La plantilla del Balaguer està farta de promeses incomplertes per part de la directiva, que els deu diners, tot i haver acceptat fa uns mesos la rebaixa dels sous, conscients de la crisi del futbol, i han escrit un comunicat.

Comunicat de la plantilla del primer equip del C.F. Balaguer als socis i aficionats de l’entitat:Comunicat de la plantilla del primer equip del C.F. Balaguer als socis i aficionats de l’entitat

Els integrants de la plantilla del primer equip del C.F. Balaguer volem fer públics una sèrie d’esdeveniments que s’han anat produint els darrers mesos i que afecten seriosament en l’aspecte esportiu i personals d’aquests:

Davant la greu situació econòmica del club, que no escapa de la crisi que viuen molts clubs modestos del futbol català, la totalitat de la plantilla del primer equip es va veure obligada a renunciar a una mensualitat i mitja del total de deu mensualitats que havien acordat percebre a principi de temporada amb l’objectiu d’ajudar quadrar el pressupost d’aquesta i poder així ajudar a l’entitat a tirar endavant en aquests moments tan difícils per tots.

Aquest gest d’honorabilitat i alhora responsabilitat d’aquests jugadors i cos tècnic amb la institució que representen no ha anat acompanyat d’una bona gestió dels seus directius, els quals han incomplert una vegada darrera l’altra les seves paraules i els documents que en el seu dia van signar.

D’aquesta manera, a falta de dues jornades pel final del campionat de lliga, la plantilla ja ha assolit l’objectiu de la temporada que era la permanència a tercera divisió, i ho ha fet en una més que notable campanya.

A dia d’avui els jugadors i cos tècnic d’aquest equip ja haurien d’haver cobrat la totalitat de les mensualitats renegociades conjuntament al mes de març. És a dir, vuit mensualitats i mitja, ja que com s’ha explicat anteriorment van fer l’esforç econòmic de renunciar a una mensualitat i mitja per tal d’ajudar el club.

Però la realitat és ben diferent i als jugadors se’ls deu una mensualitat i mitja d’aquesta renegociació, mentre que al cos tècnic se n’hi deuen tres i mitja.

Davant d’aquesta situació, els jugadors i cos tècnic de la primera plantilla del C.F. Balaguer es plantegen seriosament la possibilitat de no sortir a jugar aquest diumenge el partit de la 37ª jornada de lliga que els ha d’enfrontar al Masnou al municipal de Balaguer.

Visca el C.F. Balaguer!

stats