Espanyol
Esports Futbol 09/08/2011

Osvaldo no jugarà la final de la Copa Catalunya

Tampoc s'han convocat, per decisió tècnica, Raúl Baena, Javi Márquez i Dídac Vilà, mentre que Carlos Kameni és baixa per una gastroenteritis, i Forlín, per un esquinç al turmell

Redacció
1 min
Osvaldo i Luis García celebren el gol de l'argentí.

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino no vol assumir riscos en la final de la Copa Catalunya i ha deixat fora de la llista de convocats el davanter Osvaldo, els migcampistes Raúl Baena i Javi Márquez i el lateral esquerre Dídac Vilà. Tampoc jugarà a Tarragona Kameni, per uns problemes estomacals, ni Forlín, que ahir es va fer un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret i s'exercita al marge.

Les novetats sobre la convocatòria de la semifinal són els jugadors del filial Héctor, migcampista, Albarrán, lateral dret, Víctor Álvarez, lateral esquerre i Canal, central. El davanter Pirulo, descartat ahir, torna a ser a la llista de Pochettino.

La intenció del tècnic hispanoargentí és presentar un equip competitiu a la final però també ha valorat donar descans a alguns futbolistes. Divendres, l'Espanyol s'enfrontarà al Sabadell, i el dilluns 15, al Saragossa. Els periquitos començaran la Lliga el dissabte següent, contra el Granada, a les 18.00 hores.

stats