FUTBOL
Esports Futbol 26/02/2013

La policia atribueix als Bukaneros l'apagada del partit Rayo-Reial Madrid

El sabotatge es va produir el passat mes de setembre a l'estadi del Rayo Vallecano i va deixar sense llum l'estadi de Vallecas

Efe
1 min
Els responsables del Rayo discuteixen a la gespa de Vallecas sobre la falta d'il·luminació

MadridLa policia atribueix al grup ultra Bukaneros el sabotatge del passat mes de setembre a l'estadi del Rayo Vallecano que va deixar sense llum la instal·lació, el que va obligar a ajornar el partit que aquest equip havia de disputar contra el Reial Madrid.

Així ho han assenyalat fonts de la investigació, que han subratllat que la detenció aquest dimarts de tretze membres d'aquest grup i la imputació d'un altre està relacionada amb aquest sabotatge, a més de la denúncia presentada per directius del Rayo fa dues setmanes contra els Bukaneros per coaccions i amenaces.

Malgrat que en un principi es va creure que els autors del sabotatge van poder ser treballadors del club descontents amb la seva situació laboral, la policia ha trobat indicis de la participació del grup d'aficionats ultres del Rayo, ja que alguns dels seus membres també tenien accés a totes les dependències de l'estadi.

El succés va tenir lloc el passat 23 setembre, diumenge, poc abans que entrés el públic que anava a presenciar el partit contra el Reial Madrid.

Els sabotejadors van tallar el cablejat dels focus d'un lateral de l'estadi, el que va impedir l'entrada dels aficionats, i encara que els operaris del club van tractar de reparar contrarellotge els cables, finalment el partit va haver d'ajornar fins al dia següent.

El matí posterior als fets, la policia científica va trobar molts cables tallats de manera intencionada.

Els detinguts avui estan acusats d'associació criminal, coaccions, amenaces i danys i entre ells hi ha el considerat capitost del grup, que ha estat detingut a la localitat de Tres Cantos (Madrid).

stats