Lliga de Campions
Esports Futbol 10/04/2013

El Juventus confia en el miracle de la remuntada contra el Bayern Munic (2-0 a l'anada)

Els alemanys arriben a l'enfrontament d'aquest dimecres al vespre (20:45h/C+Liga de Campeones 2) després que s'hagin proclamat campions de la Bundesliga

Ara
1 min

BarcelonaEl Juventus s’enfronta aquest dimecres al vespre (20:45h/C+Liga de Campeones 2) al Bayern Munich al Nou Delle Alpi amb la intenció de remuntar el 2-0 del partit d'anada.

El conjunt italià, dirigit per Antonio Conte, s'encomana al lideratge d'un Andrea Pirlo que està brillant a la Seria A, però que no va jugar un bon partit en el partit d'anada a l'Allianz Arena. La Juve, però, haurà de fer front a les importants baixes de Vidal i Lichtsteiner, per sanció, i Giovinco, Isla i Anelka, per lesió.

Pel que fa als alemanys, el conjunt dirigir per Jupp Heynckes arriba a aquest enfrontament després de proclamar-se campió de la Bundesliga. D’aquesta manera, a partir d’ara el Bayern centrarà tots els seus esforços en la Champions.

Sens dubte, passi qui passi sortirà molt reforçat de l'eliminatòria ja que haurà eliminat un dels favorits a guanyar aquesta competició.

stats