Lliga de Campions
Esports Futbol 09/04/2013

El Madrid espera complir amb el tràmit turc i arribar a la seva tercera semifinal consecutiva

Tot i el 3-0 de l'anada, els blancs no se'n refien i buscaran un gol que sentenciï definitivament l'eliminatòria

Efe
2 min

IstambulEl Reial Madrid s'enfronta aquest dimarts al vespre (20:45h/TV3,La 1) contra el Galatarsay en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Els blancs arriben amb la tranquil·litat del 3-0 de l'anada, i buscaran marcar un gol ben d'hora que sentenciï definitivament l'eliminatòria.

A més, la història juga en favor dels madridistes, ja que mai un equip va remuntar tres gols en els quarts de final de la Lliga de Campions.

No obstant, els blancs mai han guanyat a Istanbul, i a més arriben amb les baixes de Sergio Ramos i Xabi Alonso, per sanció, i, probablement, Pepe per lesió, tot i que és dubte fins última hora.

davant la probable baixa de Pepe, Mourinho va dir aquest dilluns en roda de premsa que el seu substitut seria Albiol. Modric pot ser l'escollit per suplir Xabi Alonso si el portuguès vol apostar pel toc, mentre que si prefereix alinear un mig del camp més rocós, el triat seria Essien per acompanyar Khedira.

Així doncs, el Reial madrid buscarà la seva tercera semifinal consecutiva. A més, si ho aconsegueix seria la seva vintena semifinal en Lliga de Campions. També és l'equip que més quarts de final ha disputat en la màxima competició europea amb trenta.

Davant tindrà un Galatasaray que somia amb el miracle de la remuntada. Una gesta, però, pràcticament impossible fins i tot a ulls de l'afició turca. Encara serà més difícil si finalment Fatih Terim no pot comptar amb dos dels seus millors jugadors després de rebre tots dos targetes grogues en el partit d'anada: Burak Yilmaz i Dany Nounkeu.

L'absència de Nounkeu pot significar un important forat en la línia defensiva, però pitjor és l'absència del davanter turc Yilmaz. El Galatasaray ha enviat una petició a la UEFA per anul·lar la targeta groga a Yilmaz i permetre que jugui. Si la resposta és negativa Umut Bulut es perfila com el seu substitut.

L'únic jugador capaç d'aixecar la moral de l'equip sembla ser ara l'africà Didier Drogba, qui ha assegurat a la premsa turca que és optimista de cara a l'enfrontament contra el Madrid, ja que li agrada "l'aventura".

Alineacions probables

Galatasaray: Muslera; Altintop, Sabri Sarioglu, Kaya, Eboué; Selcuk Inan, Felipe Melo, Sneijder, Amrabat; Umut Bulut i Drogba

Reial Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Pepe o Albiol, Coentrao; Khedira, Modric o Essien, Özil; Di María, Cristiano Ronaldo i Higuaín

Àrbitre: Stephane Laurent Lannoy (FRA)

Estadi: Türk Telekom Arena

Hora: 20.45 / TV3 , La 1

stats