LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 03/04/2013

El Madrid confia sentenciar l'eliminatòria amb el Galatasaray al Bernabéu

Iker Casillas, recuperat ja de la seva lesió, es queda fora de la convocatòria per segon partit consecutiu

Ara
2 min

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquesta nit (20:45/C+Liga de Campeones) al Galatasaray turc en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Els blancs, que parteixen com a clars favorits, confien en sentenciar l’eliminatòria al Bernabéu.

Amb la Lliga ja pràcticament perduda, i la final de Copa al maig, els homes de Jose Mourinho són conscients que s’ho juguen tot a Europa. Per aquest enfrontament, el tècnic portuguès podrà alinear el seu equip de gala, amb l’únic canvi de Diego López pel capità Iker Casillas, que tot i haver-se recuperat ja de la seva lesió, s’ha quedat fora de la convocatòria per segon partit consecutiu.

El Galatarasay, en canvi, arriba amb la tranquil·litat de saber que no té res a perdre. Yilmaz, màxim golejador de la Champions amb 8 gols -empatat amb Cristiano Ronaldo- és la gran amenaça dels turcs.

Drogba i Sneijder, recentment fitxats al mercat hivernal i vells coneguts de Mourinho, esperen aportar experiència a un equip que somia en classificar-se, per segon cop a la seva història, per a les sefiminals. En l’equip que dirigeix Fatih Terim també destaquen altres futbolistes com Felipe Melo o l’ex madridista Hamit Altintop.

L'últim precedent entre tots dos equips convida als blancs a ser optimistes, ja que fa dotze anys el Madrid va superar el Galatarsay als quarts de final de la Lliga de Campions. En aquella ocasió, els turcs van guanyar l'anada per 3-2, però van caure derrotats al bernabéu en el partit de tornada per 3-0.

No obstant, el Galatasaray sí que guarda un bon record de la final de la Supercopa d'Europa que va aconseguir guanyar al Madrid dels 'galàctics'.

Alineacions probables

Reial Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Coentrao; Khedira, Xabi Alonso, Özil; Di María, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Galatasaray: Muslera; Sarioglu, Kaya, Riera, Bulut; Altintop, Selcuk Inan, Felipe Melo, Snejder; Drogba i Burak Yilmaz.

Àrbitre: Svein Oddvar Moen (Noruec).

Estadi: Santiago Bernabéu.

Hora: 20.45 / Cana+ Liga de Campeones

stats