LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 03/04/2013

El Màlaga confia en allargar el somni europeu davant el Dortmund

Els de Pellegrini reben aquest dimecres al vespre (20:45/C+Liga de Campeones)

Ara
2 min
Isco, durant l'entrenament que va fer el Màlaga aquest dimarts per preparar el partit contra el Borussia Dortmund

Barcelona P { margin-bottom: 0.21cm; } El Màlaga s'enfronta aquest vespre (20:45/C+ Liga de Campeones) al Borussia Dortmund a la Rosaleda amb la intenció d’aconseguir un resultat que els permeti seguir confiant en allargar el somni europeu. Els andalusos arriben carregats de moral després d'eliminar al Porto als vuitens de final.

En la seva primera participació a Europa, el conjunt malaguista està fent història, i ja ha aconseguit classificar-se per als quarts de final. A més, ho ha fet amb uns números extraordinaris, ja que va quedar primer de grup, deixant al Milan en segona posició, i dels deu partits que ha disputat només n’ha perdut un, el de l’anada dels vuitens de final contra el Porto.

És per això que els malaguistes afronten aquesta eliminatòria amb la tranquil·litat de saber que no tenen res a perdre. Tot i la dificultat, però, Manuel Pellegrini té la oportunitat de repetir la gesta que ja va aconseguir amb el Vila-real la temporada 2005/06, quan va arribar fins les semifinals.

Per aquest partit, el tècnic xilè no podrà comptar amb Eliseu, per lesió, ni tampoc amb el nou fitxatge Pedro Morales, perquè no està inscrit en aquesta competició. Onyewu, Seba Fernández i Lucas Piazon també s'han quedat fora de la convocatòria, però per decisió tècnica.

Davant estarà un Borussia Dortmund que ja va demostrar el seu potencial en la fase de grups en la qual va quedar primer per davant del Madrid, el Manchester City i l'Ajax, i va deixar clar que era un dels màxims candidats a guanyar aquesta competició.

Sota la direcció de Jürgen Klopp, el Dortmund és un equip letal al contracop i molt perillós en les jugades d’estratègia. No obstant, la baixa de Hummels -central pretès pel Barça-, els fa més vulnerables en aquest sentit.

D'aquesta manera, els centrals malaguistes hauran de vigilar molt d'aprop a Reus i Lewandoswki, sens dubte els dos futbolistes més perillosos dels alemanys.

Alineacions probables

Màlaga: Caballero; Gámez, Demichelis, Weligton, Antunes; Joaquín, Toulalan, Iturra, Isco; Baptista i Santa Cruz.

Borussia Dortmund: Weidenfeller; Piszscek, Subotic, Santana, Schmelzer o Grosskreutz; Kehl; Gündogan, Sahin; Götze, Reus; i Lewandowski.

Àrbitre: Jonas Eriksson (Suècia)

Estadi: La Rosaleda

Hora: 20.45 / C+ Liga de Campeones

stats