FUTBOL
Esports  /  Futbol 02/08/2019

El propietari del Reus assegura que dilluns pagarà els 30.000 euros perquè l'equip pugui jugar a Tercera

Clifton Onolfo ha fet una roda de premsa al bar de l'estadi després de tornar dels Estats Units

Ara
1 min
Clifton Onolfo i Russell Platt a les oficines del Reus.

BarcelonaClifton Onolfo, propietari del Reus Deportiu, ha assegurat aquest divendres en una roda de premsa que ha convocat al bar de l'estadi després de tornar dels Estats Units que dilluns pagarà a la Federació Catalana de Futbol en metàl·lic els 30.000 euros perquè l'equip pugui jugar a Tercera Divisió. Així, Onolfo ha dit que lluitarà per la supervivència del Reus "a Segona B o a Tercera".

El propietari del Reus ha indicat, a més, que a la Federació Espanyola de Futbol hi ha dipositats 400.000 i 150.000 euros i que ha de ser l'administrador concursal el que decideixi què fan amb aquests diners, si satisfer el deute amb els jugadors del filial o bé fer algun altre pagament que encara estigui pendent.

Onolfo, que ha comparegut acompanyat dels seus representats jurídics, David Peña i Fernando Araujo, ha carregat contra l'anterior propietari del Reus Deportiu, Joan Oliver, i contra Joan Laporta, assegurant que els van enganyar quan van fer la venda del club. "Gran part del mal ha sigut per culpa seva. No estem relacionats amb ells i actuarem en contra seva", ha apuntat. A més, també ha assegurat que des de l'Ajuntament de Reus s'ha incomplert l'acord que tenien amb ells.

De cara a la temporada vinent, Onolfo assegura que tenia aparaulats 26 jugadors, si bé, des que es va saber que jugarien a Tercera Divisió, aquesta xifra s'ha reduït a la meitat.

stats