FUTBOL
Esports Futbol 12/03/2014

El PSG afronta el seu tràmit europeu davant el Leverkusen

L'equip de Blanc viatja a Alemania (20:45 hores/Canal+ Liga de Campeones 2) amb l'eliminatòria sentenciada a l'anada (0-4)

Efe
2 min
El PSG s'entrena preparant la Champions / AFP / FRANCK FIFE

París/Berlín"Tràmit" és la paraula que més sona a la capital francesa per definir el duel que enfronta un pletòric París Saint - Germain contra el Bayer Leverkusen en crisi (20:45 hores/Canal+ Liga de Campeones 2) per un lloc en els quarts de final de la Lliga de Campions. La victòria dels jugadors de Blanc 0-4 en el terreny alemany i el bon estat de forma que mostra l'equip que dirigeix Laurent Blanc permeten que els líders de la lliga francesa afronti amb més que calma el duel.

L'eliminatòria està sentenciada, el que permetrà que el tècnic francès pugui introduir algunes rotacions en el seu esquema d'inici, pensant en el partit de Lliga del cap de setmana contra el Sant- Etienne, quart classificat del campionat, encara que aquesta competició també la té molt ben encarrilada.

L'uruguaià Edison Cavani torna a bon segur a l'equip titular, després d'haver-se perdut l'últim partit de Lliga. L'atacant es va quedar al seu país més temps de l'autoritzat per acabar de solucionar el seu divorci, de manera que va arribar tard per disputar el partit contra el Bastia de dissabte passat.

Aquesta absència, que es produeix després d'una altra d'un mes per lesió, han creat cert malestar al club, però tot apunta que Blanc tornarà a donar-li minuts. Igual que al suec Zlatan Ibrahimovic, que arrossega dolors a l'esquena però que no sembla que vulgui perdre's el duel europeu. Menys segura és la presència de l'argentí Javier Pastore, que està perdent presència en l'onze parisenc.

El Bayer Leverkusen arriba a París sense esperances reals de poder capgirar l'eliminatòria i enmig d'una situació de crisi provocada per una sèrie de sis partits sense guanyar. Almenys, l'afortunat empat de dissabte per 1-1 davant el Hannover 96 va interrompre una ratxa encara més negra, ja que l'equip de les aspirines portava cinc derrotes consecutives.

En aquestes circumstàncies, i enmig d'una situació en què els jugadors vénen donant mostres d'inseguretat, l'únic objectiu possible a París és acomiadar-se amb dignitat de la Lliga de Campions, evitant a tota costa una nova golejada i tractant d'obtenir un bon resultat. "No podem dir que anem a donar-li la volta a l'eliminatòria, la gent creuria que estem bojos", ha admès el davanter Stefan Kiessling.

stats