MUNDIAL BRASIL 2014
Esports Futbol 17/06/2014

Pugen fins a 3 els aficionats xinesos morts per anar a dormir tard per veure el Mundial

Dos d'ells van morir mentre veien l'Espanya-Holanda mentre que el tercer va patir una hemorràgia cerebral després de l'Uruguai-Costa Rica

Efe
1 min
Iker Casillas i Sergio Ramos lamenten un dels gols d'Holanda / EFE

PequínEls mitjans oficials xinesos han informat aquest dimarts de la mort de dos aficionats del país asiàtic després de passar diverses nits sense dormir per veure en directe els partits del Mundial de Futbol del Brasil, de manera que el nombre de víctimes per aquesta causa s'eleva ja a tres a la Xina.

Després de revelar aquest dilluns el cas d'un jove xinès de 24 anys que va morir sobtadament en la matinada de dissabte, 14 de juny, mentre veia l'Espanya-Holanda a Suzhou (est del país), aquest dimarts s'ha informat que un altre home, de 51 anys, ha mort a causa d'una fallada cardíaca quan veia el partit a la ciutat de Dalian (nord-est del país).

Aquest segon mort, anomenat Li Mingqiang, va ser futbolista professional durant la seva joventut i es trobava veient el partit amb amics. El tercer cas es va produir un dia després, quan es disputava l'Uruguai-Costa Rica, durant el qual va morir un aficionat de 39 anys anomenat Zhou, que portava despert tres nits consecutives per poder seguir els partits a la ciutat oriental de Xangai. Zhou, que patia d'alta pressió arterial, es va esvair durant la trobada i va morir en un hospital pròxim, víctima d'una hemorràgia cerebral, ha destacat el diari local Shanghai Daily.

Les ciutats xineses té una diferència de 11 hores amb Brasília, de manera que els partits de la Copa del Món es juguen a hores intempestives per als aficionats asiàtics: els partits més 'matiners' són a les 12 de la nit, però molts es disputen a les 3, les 4 o les 6 del matí, i acaben a l'alba.

stats