Futbol Femení
Esports Futbol 20/04/2013

L'Espanyol femení pot acabar de descartar l'Atlètic de Madrid del títol de Lliga a Sant Adrià (12h)

El Barça, que s'enfronta al Collerenc a Palma, estarà molt pendent d'una possible ensopegada matalassera i del que pugui fer el València a Bilbao contra l'Athletic, actual líder

Natalia Arroyo
2 min

BarcelonaLa Primera Divisió femenina afronta la recta final del campionat amb tres jornades d'infart per decidir el campió de Lliga, confirmar el segon equip descendit i resoldre les places de Copa de la Reina. Aquest diumenge, per exemple, pot consumar-se matemàticament el descens del Llanos Olivenza (a vuit punts de la salvació) i pot quedar descartat de la lluita pel títol de Lliga l'Atlètic de Madrid, actualment a cinc punts del líder.

El conjunt matalasser visita Sant Adrià del Besòs per enfrontar-se a un Espanyol (12h) que està en ratxa. Una victòria de les periquites, que afronten el matx amb la baixa de Sandra Vilanova per sanció, beneficiaria el Barça, que s'enfronta al Collerenc al Coll d'en Rabassa, a Palma (11.30h). Les blaugranes, a un punt del líder, l'Athletic, volen mantenir la seva impecable trajectòria en els dos partits que queden per jugar-se la primera posició en l'última jornada a Bilbao. El conjunt basc, que rebrà la visita d'un València ja amb la permanència a la butxaca, té les mateixes intencions després d'empatar a un a Majadahonda la setmana passada.

Allunyades d'aquesta lluita pel títol però amb un objectiu ambiciós a l'horitzó, la disputa de la Copa de la Reina, el Sant Gabriel viatja a Madrid per jugar contra el Rayo Vallecano (12.30h). L'equip del Besòs té tres punts de marge sobre la Reial Societat i cinc sobre el Cajasol San Juan.

El Llevant Les Planes, que encara té opcions matemàtiques d'entrar en Copa tot i que la dóna per perduda, rebrà al Municipal Les Planes el Prainsa Saragossa (16.30h), que ja té confirmada la seva presència a la competició del 'KO'.

La resta de partits de la jornada són:

Sevilla - Lagunak

Llevant - Reial Societat

Athletic - València

Llanos Olivenza - Cajasol San Juan

stats