Espanyol
Esports Futbol 24/07/2012

L'Espanyol arriba a un acord de col·laboració amb el Corinthians brasiler

L'entesa tindrà una durada de cinc anys i preveu l'intercanvi de futbolistes en etapa formativa i professional, i també la compartició d'informació sobre mètodes d'entrenament

Efe
1 min
Acord de col·laboració entre l'Espanyol i el Corinthians

BarcelonaL'Espanyol ha arribat a un acord de col·laboració per a les pròximes cinc temporades amb el Corinthians brasiler, que preveu l'intercanvi de futbolistes en etapa formativa i professional, cosa que podria permetre a l'entitat blanc-i-blava comptar en el futur amb reforços del club sud-americà.

A més dels aspectes purament futbolístics, les dues parts han pactat l'organització conjunta de cursos i seminaris, així com compartir informació sobre mètodes d'entrenament, tant de les categories inferiors com de les professionals.

Segons el club blanc-i-blau, l'acord s'ha tancat a la ciutat brasilera de Sao Paulo gràcies a les negociacions d'Oscar Riera, director internacional de l'Espanyol, i els responsables de l'acadèmia blanc-i-blava del Brasil. Per part del vigent campió de la Copa Libertadores ha estat clau el paper del director del seu planter, Fernando Alba.

Altres acords

No és la primera vegada que l'Espanyol aposta per aquesta relació amb altres clubs. El cas més recent és la col·laboració que manté amb el Manchester City anglès, vincle que va facilitar, entre d'altres coses, la cessió de l'extrem eslovac Vladimir Weiss.

stats