Espanyol
Esports Futbol 23/01/2013

L'Espanyol convida Galán i Rui Fonte a buscar-se equip

El propi entrenador, Javier Aguirre, ha comunicat la decisió personalment a tots dos futbolistes en consens amb els criteris de la direcció esportiva

Efe
1 min
Ernesto Galán fa carrera contínua amb un preparador físic

Sant Adrià del BesòsErnesto Galán, lateral dret, i Rui Fonte, extrem dret, no entren en els plans de l'Espanyol i l'entitat blanc-i-blava els ha demanat que es busquin una sortida en el mercat d'hivern en forma de cessió.

Els dos futbolistes acaben contracte el pròxim 30 de juny i la direcció esportiva no té intenció, en principi, de renovar els seus contractes ja que ni el madrileny ni el portuguès tenen protagonisme amb el nou entrenador, Javier Aguirre, i l'Espanyol no vol comportar amb el cost de fitxes innecessàries.

El cas del defensa és el més clar. Galán, amb una elongació en els isquiotibials, no ha disputat ni un partit de Lliga aquesta temporada. No ho va fer amb Mauricio Pochettino a la banqueta, i tampoc ho està fent amb el nou tècnic. La seva participació s'havia reduït a un partit de Copa del Rei.

Rui Fonte, d'altra banda, sí que té més pes a l'equip. El jugador portuguès, que va debutar a Primera amb Pochettino, s'ha vestit de curt en deu ocasions en Lliga i en dues en Copa, però la competència en la parcel·la ofensiva és enorme i el seu protagonisme seria mínim en el que queda de temporada.

El propi entrenador, Javier Aguirre, ha comunicat la decisió personalment a tots dos futbolistes en consens amb els criteris de la direcció esportiva. El preparador blanc-i-blau sempre ha defensat el rendiment i el comportament de tots els seus jugadors més enllà dels minuts que tingui cadascun.

stats