ESPANYOL
Esports Futbol 14/05/2011

Pochettino: "El partit contra el Saragossa és una final, serà una lluita"

El tècnic de l'Espanyol s'ha mostrat molt satisfet per les opcions europees de l'equip, però ha alertat de la dificultat del partit contra el Saragossa, que es juga la permanència

Efe
1 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià de BesósMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, s'ha mostrat molt satisfet per les opcions europees de l'equip, al dependre de si mateix, però ha alertat de la tremenda dificultat del partit contra el Saragossa, al barallar-se per la permanència.

"Si algú al principi de temporada ens hagués dit que a falta de dues jornades dependríem de nosaltres mateixos per anar a Europa haguéssim posat una cara escèptica. Crec que té un mèrit bastant gran", ha insistit el preparador blanc-i-blau a la Ciutat Esportiva.

El Saragossa, no obstant això, no li posarà les coses fàcils a l'Espanyol: "Estan en una situació molt complicada i espero un ambient molt hostil, amb gran intensitat i tensió però hem de vèncer sí o sí per ficar-nos en la lluita europea. Sabem que el partit serà una lluita i es jugarà a gran velocitat".

El preparador periquito no ha dubtat a qualificar el partit d'aquest diumenge com "una final perquè definirà el que passi després per als dos". Pochettino ha reconegut, a més, que estaran pendents també dels resultats de Sevilla i Atlètic de Madrid, rivals directes en la pugna per Europa.

Finalment, Pochettino ha valorat la situació de Javi Márquez, lesionat per una contusió al turmell esquerre que va rebre contra la Reial Societat: "Fa més de dos mesos que està aquesta situació, és increïble que per una entrada llavors estigui encara ranquejant però no està descartat per a Sevilla".

stats