Espanyol
Esports Futbol 03/09/2011

Planes: "Ha faltat fitxar un davanter de molt nivell"

El director esportiu de l'Espanyol ha parlat a COM Ràdio dels noms propis de l'actualitat de la primera plantilla: Mattioni, Pandiani, Kameni, Weiss i Romaric

Redacció
1 min
Ramon Planes, a la graderia de la Ciutat Esportiva.

BarcelonaRamon Planes ha parlat al programa de ràdio Com Esports Competició per valorar la situació esportiva de l'Espanyol. Mattioni, Pandiani i Kameni han estat tres dels noms propis citats pel director esportiu del club blanc-i-blau, que creu que només els ha faltat "la cirereta al pastís: fitxar un davanter de molt nivell".

Sobre la lesió de Mattioni, que estarà de baixa sis mesos, Planes ha comentat que "és un cop dur per a tots" perquè "és un fitxatge important de l'any passat, amb molta projecció". Quan se li ha preguntat per si el club fitxarà algun recanvi per suplir-lo, ha dit que no hi ha cap decisió presa i que s'ha de "valorar ara la situació, mirar les alternatives internes o, si cal, reforçar de fora".

Els fitxatges

Sobre Pandiani, Planes ha dit que no té res a veure amb que no es tingui fe en la qualitat d'Álvaro o Thievy: "No volíem altres jugadors que ens van oferir. Amb Pandiani valorem el que ens dóna al camp i al vestidor, per experiència, suport al jugador jove, sobretot després de la sortida de Luis García".

De Weiss ha dit que "és un jugador amb moltíssim futur" i de Romaric, s'ha valorat el seu "nivell molt alt". "Al Sevilla no ha acabat de quallar però nosaltres podem donar-li un entorn favorable".

Per últim, també s'ha referit al cas de Kameni per recordar que té contracte en vigor i que, si rendeix bé, "Pochettino posarà a la porteria a qui estigui millor".

stats