El Reial Madrid no falla davant d'un feble Getafe (2-0)

Benzema i Mendy donen el triomf als blancs en un duel corresponent a la primera jornada de la Lliga

i
Albert Nadal
Karim Benzema

Zinedine Zidane va celebrar amb ràbia el primer gol de Karim Benzema, que va obrir la llauna del triomf blanc contra el Getafe ahir a l’estadi Alfredo Di Stéfano (2-0). Després d’esclatar en roda de premsa divendres recordant que només fa uns mesos el seu equip havia guanyat la Lliga, l’equip ha esgarrapat dos triomfs en la competició. Dissabte van superar l’Osca amb més patiment que convicció gràcies a dos gols de Varane, i ahir, davant un feble Getafe, van sumar un nou triomf en un duel corresponent a la primera jornada del campionat. Amb aquest triomf, el Reial Madrid se situa segon a la taula, avança el Barça per tres punts i es col·loca a cinc de l’Atlètic de Madrid, però amb un partit més que els blaugranes i dos més que els matalassers.

Malgrat les nou baixes que tenia el conjunt blanc –el migcampista del filial Marvin Park va ser titular–, els de Zidane van saber resoldre el partit al segon temps després de les oportunitats que havien tingut Benzema, Casemiro i Modric durant els primers 45 minuts. A la llarga llista de baixes del Reial Madrid també s'hi va sumar Marcelo, que va notar molèsties i no va poder acabar el partit: va haver de ser canviat al minut 85 de joc.

La lesió del lateral brasiler va arribar amb el duel ja resol per als blancs. El conjunt de Zidane va trobar l’efectivitat gràcies a una rematada de cap de Benzema després d’una bona assistència de Vinícius Júnior, que va centrar molt còmode davant la passivitat de l’exblaugrana Marc Cucurella. Abans Ángel havia intentat una rematada de xilena.

Minuts després va ser Mendy, que va fer de lateral dret degut a les baixes, qui va sentenciar el matx. Marcelo va servir una passada al cor de l’àrea que Mendy, arribant per sorpresa, va convertir en el segon i definitiu gol. Sense més complicacions, els blancs es van dedicar a deixar córrer els minuts davant un Getafe que passa per un mal moment.