PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/12/2012

El Reial Madrid s'enfronta al seu enèsim repte davant un Valladolid en progressió

Els de Mourinho visiten el José Zorrilla (20 hores, Gol T i Canal + Liga) i esperen poder retallar punts amb el Barça, que juga diumenge

Efe
2 min
Cristiano toca la pilota davant la mirada dels seus companys Pepe, Essien, Varane i Benzema

MadridEl Reial Madrid viatja a Valladolid per enfrontar-se a un dels enèsims reptes que haurà de viure fins al final d'una temporada que, per als blancs, arribaria a la seva fi quan torni a patir alguna punxada que augmenti a més d'onze punts la seva distància respecte al Barça (20 hores, Gol T i Canal + Liga).

No hi ha gairebé marge de maniobra i per això cada partit és una final per als homes del portuguès José Mourinho. Per això, el Reial Madrid exigeix els seus jugadors guanyar tot el que queda i esperar derrotes del Barça, que, de moment, és l'únic equip invicte del campionat.

El tècnic portuguès tindrà problemes per crear una línia de quatre en la defensa, sobretot al lateral esquerre. Fabio Coentrao no s'ha recuperat a temps de l'estrebada muscular que va patir contra l'Ajax. El seu lloc el podria ocupar el migcampista Michael Essien. Un altre candidat és el jugador del planter Nacho Fernández, mentre que l'opció de moure Sergio Ramos al lateral dret, Álvaro Arbeloa a l'esquerre, i ubicar Raphael Varane al centre de la defensa al costat de Pepe, sembla menys probable.

El Valladolid pretén demostrar la seva progressió que l'ha convertit en l'equip revelació d'aquesta temporada i la plantilla ha advertit durant la setmana que "és possible" guanyar el Reial Madrid, ja que ja ho han fet altres equips com el Betis, el Getafe o el Sevilla.

Una victòria de prestigi davant el Reial Madrid també serviria com avís al següent rival en visitar el José Zorrilla, el Barça, líder indiscutible de la classificació.

El Valladolid té l'única baixa de Jesús Rueda en defensa, mentre que la resta de jugadors, inclosos l'angolès Manucho i Marc Valiente, que ja s'han recuperat de les seves molèsties musculars, al costat de Javi Guerra, amb una contusió sense importància, estaran a disposició del tècnic, el serbi Miroslav Djukic.

El central extremeny, en un gran moment de forma, es perdrà els tres partits que resten d'aquest any per una lesió al genoll esquerre i en el seu lloc ha entrat a la convocatòria l'argentí Neira, que va ser el descartat en el partit davant el Sevilla.

stats