LLIGA BBVA
Esports Futbol 01/09/2015

"Ridícul sense precedents" i "nyap galàctic": el cas De Gea, vist pels opinadors de la premsa esportiva

El Madrid no pot fitxar el porter del United perquè la documentació sobre el traspàs arriba tard a la Lliga

Ara
2 min
El porter del Manchester United David de Gea / BEN STANSALL / AFP

BarcelonaAquest dilluns a les 12 de la nit es va tancar el mercat de fitxatges d'aquest estiu. A Madrid, estaven pendents de l'arribada del porter David de Gea, que de moment no vestirà de blanc després que la documentació del seu traspàs arribés tard a la Lliga. Els articles d'opinió d'aquest dimarts tracten aquest tema, que qualifiquen com "ridícul sense precedents" o "nyap galàctic".

Tomás Guasch, a 'Marca'

"S'ha de resumir, com a Twitter. O menys, ja que no cal utilitzar 140 caràcters per resumir aquest assumpte: un ridícul sense precedents. Del Madrid, del Manchester i de totes les persones, animals i coses que han intervingut en 'la cosa'".

Alfredo Relaño, a 'As'

"El Madrid es queda amb un magnífic porter [Keylor Navas], però s'hi ha deixat un tros de la seva imatge. S'ha fet veure de manera innecessària per quedar-se com estava, sense De Gea, amb Keylor... i amb Florentino com a director esportiu".

Joan Vehils, a 'Sport'

"Ja és difícil d'entendre que un equip com el Madrid intenti canviar el seu porter titular quan s'han disputat dues jornades de Lliga però que a sobre arribin tard per presentar la documentació del nou fitxatge és un ridícul espantós. [...] Segur que Florentino troba arguments per fer creure als seus que ell no va ser el culpable".

Emilio Pérez de Rozas, a 'Sport'

"I per últim, arriba el nyap galàctic: fitxar David de Gea, després d'un estiu lamentable, i que els papers del MUnited arribin, ha! ha! ha! ha!, perdó, perdó, a les 00.01 de dimarts. Si jo sóc Keylor Navas aprofito que el mercat de fitxatges encara està obert avui a Anglaterra i marxo".

stats