FUTBOL INTERNACIONAL

El Liverpool fa una oferta pel tècnic català Robert Martínez

El president del Wigan diu a la cadena britànica BBC que l'entrenador es va reunir dijous amb el propietari del Liverpool i que abans del proper dijous decidirà el seu futur

El president del Wigan , Dave Whelan , ha explicat aquest divendres a la cadena britànica BBC que el Liverpool ha presentat una oferta pel tècnic català Robert Martínez perquè aquest sigui l'entrenador del conjunt 'red' de cara a la temporada vinent .

" Robert es va reunir dijous passat a Miami amb el propietari del Liverpool [John W. Henry] i li va fer una oferta" , ha apuntat Whelan .

L'actual tècnic del Wigan , de 38 anys , ha suspès les seves vacances a Barbados per desplaçar-se a Estats Units i negociar amb John W. Henry i Tom Werner , propietaris del Liverpool , la seva incorporació com a tècnic de cara a la temporada que ve.

" Robert és una persona molt honesta , tornarà de les seves vacances dimarts que ve i ens reunirem . Si finalment marxa, haurem de triar un nou entrenador . Vull tenir resolt el seu futur abans del proper dijous" , ha apuntat Whelan a BBC Sport .

Martínez, entrenador del mes d'abril de la Premier League , ha complert la seva tercera temporada al capdavant  del modest Wigan , conjunt al qual ha mantingut en la màxima categoria del futbol anglès per tercer curs consecutiu .