Espanyol
Esports Futbol 12/09/2012

Els sub-21 Rui Fonte i Longo s'incorporen al treball i el grup espera el retorn del mexicà Héctor Moreno

Després de jugar a Ciutat de Mèxic i guanyar 1-0 contra Costa Rica, el central s'afegirà més tard als entrenaments. Fonte va jugar 64 minuts amb Portugal i Longo, 32

N.a.
1 min
Héctor Moreno pressiona Joel Campbell mentre controla la pilota al Mèxic-Costa Rica

Sant Adrià del BesòsEls internacionals sub-21 Rui Fonte i Samuele Longo s'han reincorporat aquest dimecres a la dinàmica del grup després de jugar amb les seleccions de Portugal i d'Itàlia. Els dos futbolistes s'han exercitat al mateix ritme que la resta de companys a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs.

El portuguès va disputar 64 minuts del partit que la seva selecció va empatar dilluns a zero contra Polònia a la localitat de Gdynia. Fonte va jugar de titular però va ser canviat per donar entrada a Camará. Dels dos partits de la selecció italiana sub-21, Longo només ha participat en un. No va jugar contra Liechtenstein dijous, a qui l''azzurra' va golejar 7-0, però sí va participar en l'últim enfrontament, la derrota de dilluns contra Irlanda (2-4). El davanter periquito va entrar al camp al minut 58, en substitució d'Immobile.

De fet, l'única absència en l'entrenament ha estat la d'Héctor Moreno, que en la matinada de dimarts a dimecres ha jugat els 90 minuts en la victòria de Mèxic 1-0 davant Costa Rica. El central blanc-i-blau també va jugar tot el partit de dissabte a San José, també contra Costa Rica, i que els mexicans van guanyar per 2-0. El combinat que dirigeix José Manuel de la Torre lidera amb solvència les eliminatòries per al Mundial 2014, amb 12 punts després de quatre partits. El segon classificat és El Salvador, amb 5.

stats