Segona Divisió
Esports Futbol 24/02/2013

El Sabadell guanya al camp del cuer amb un gol en pròpia porteria del Xerez en el temps afegit (0-1)

Els arlequinats han fet un mal partit i han jugat la darrera mitja hora amb un home menys, però la sort els ha somrigut en el minut 94 quan Galán s'ha fet el gol

A.s.

BarcelonaEl Sabadell ha entrat a la zona de 'play off' d'ascens a Primera amb molta fortuna. Un gol en pròpia porteria del Xerez d'esperó –de l'exjugador de l'Espanyol Ernesto Galán– ja passat el temps afegit, li ha donat els tres punts d'un partit que no ha merescut guanyar.

Els arlequinats fa molts partits que baixen el seu rendiment fora de casa, i a Chapín, contra el cuer, han fet un molt mal partit. A més, a falta de 30 minuts, Juvenal ha vist la segona targeta groga i ha deixat el seu equip amb 10 homes.

El Sabadell ha resistit l'empenta local, i quan en el minut 94 –l'àrbitre havia allargat 3 minuts– els homes de Lluís Carreras ja donaven per més que bo el 0-0, ha aparegut Galán i ha tallat una centrada amb l'esperó amb tanta mala sort que ha sorprès el porter del Xerez amb una vaselina increïble.