SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/05/2013

El Sabadell vol certificar matemàticament la salvació contra el Racing

Els de Lluís Carreras recuperen Ulises Dávila per rebre un equip en posicions de descens (21h/ Teledeporte)

Ara/efe
2 min

BarcelonaEl Sabadell necessita una victòria per certificar un any més la permanència a la Segona Divisió. Els de Lluís Carreras reben un Racing de Santander que està obligat a guanyar si vol aspirar a no baixar de categoria. Els càntabres estan en posicions de descens i tenen els llocs de permanència a 5 punts. L'horari del partit, les 21 hores, han portat la directiva de Joan Soteras a posar preus populars, amb entrades a 5 euros per intentar aconseguir una bona entrada a la Nova Creu Alta. El conjunt arlequinat podria introduir canvis a l'alineació titular per dosificar una plantilla que ha acusat les baixes per lesió durant la segona meitat de la temporada. Lluís Carreras podria fer reaparèixer el central Abraham Paz, els migcampistes Moha i Hidalgo i l'atacant Manuel Gato. La gran novetat en la convocatòria és el retorn del davanter mexicà cedit pel Chelsea Ulises Dávila, absent les tres últimes jornades per culpa d'una lesió muscular.

El Racing de Santander, per la seva part, afronta el partit davant el Sabadell com una autèntica final que pot decidir el seu futur, ja que en cas de patir una derrota pràcticament diria adéu a les seves possibilitats per mantenir la categoria. Jairo, després de complir el seu partit de sanció davant el Reial Madrid Castilla, torna a la convocatòria. El Racing té les baixes d'Andreu, Gonzalo, Kaludjerovic i Julián Luque. A més, Goikoetxea, Jorge Alonso i Bouazza, tampoc han viatjat a Sabadell, per decisió tècnica.

Alineacions probables

Sabadell: Nauzet; Oscar Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Samu; Juanjo, Moha, Hidalgo; Gato, Lanzarote i Aníbal..

Racing de Santander: Mario Fernández; Francis, Crespí, Bocanegra, Tiago Pinto; Ferreiro, Marcos Gullón, Yuste, Gai Assulin; Koné i Quini.

Àrbitre: Piñeiro Crespo (Comitè asturià).

Camp: Nova Creu Alta.

Hora: 21.00 hores

stats