Esports Futbol 27/03/2021

Caixa o faixa per al Sabadell

L'equip arlequinat és últim, però si guanyés el Lugo aconseguria sortir de la zona de descens

2 min
Antonio Hidalgo en l'entrenament previ al matx contra el Lugo

No li val l'empat, al conjunt d'Antonio Hidalgo. El CE Sabadell està contra les cordes i, si vol mantenir la categoria, endur-se els tres punts contra el Lugo (14 h, Movistar LaLiga2) és crucial. L'equip català, cuer de la Segona Divisió, està a dos punts de la salvació.

La mala ratxa de partits que està patint el conjunt arlequinat no li ha permès sumar els tres punts des del 7 de febrer, quan va guanyar per la mínima contra el Las Palmas. La falta de gol és una de les claus d'aquests resultats. Els seus tres últims punts han sigut de penal i l'últim gol de jugada el va marcar Juan Hernández en la visita a terres canàries. Si la reacció és imminent, l'equip català encara té possibilitats de mantenir la categoria, però cal que Hidalgo i els seus futbolistes trobin la tecla que els torni a assentar en la victòria. "Els jugadors han de tenir un punt de tensió per anar a guanyar, però sense tenir ansietat", ha explicat Hidalgo en la roda de premsa prèvia a l'enfrontament.

"El CE Sabadell té un estil atractiu, tracta de dominar el partit amb la pilota. És un rival que et fa patir si no estàs bé i assumeix riscos. Penso que aquest pla requereix un bon equip en tots els aspectes", ha confessat Luis César Sampedro, tècnic del Lugo. L'equip gallec, quinzè en la classificació, mira de reüll la zona crítica de la taula. Després de vuit partits consecutius sense guanyar, el conjunt de Sampedro està a només sis punts de l'Alcorcón, que marca el descens.

L'empat ja no val

El Sabadell té l'oportunitat de fer un gir abans que el calendari es comenci a complicar. Després del matx contra el Lugo, els arlequinats s'hauran de veure les cares amb Girona, Leganés, Mallorca o Rayo Vallecano. El conjunt d'Hidalgo necessita reaccionar i el partit en terres gallegues hauria de ser un punt d'inflexió si vol mantenir l'aspiració de quedar-se en la categoria de plata la temporada vinent.

L'últim partit que va enfrontar els dos conjunts, a la primera volta, va acabar en empat. Ara el conjunt d'Hidalgo pot donar per bo aquest resultat.

stats