El Sabadell suma un punt molt valuós al camp de l'Almeria (2-2)

Els gols d'Óscar Rubio i Juan Hernández igualen les dianes locals

ARA
Una imatge del partit

BarcelonaEl Sabadell va empatar al camp de l'Almeria (2-2) i va sumar un punt molt valuós gràcies als gols d'Óscar Rubio i Juan Hernández, que van servir per igualar les dianes de Samu Costa i Sadiq. L’equip local es va avançar dues vegades, però la resposta del conjunt arlequinat va ser molt sòlida.

“L’Almeria és l’equip que fa el millor futbol de la categoria i nosaltres sabíem el potencial que tenien. L’equip ha fet un partit increïble i sempre ha cregut en el que estava fent. Estic content pel punt que hem sumat”, va explicar Antonio Hidalgo. L’entrenador del Sabadell va quedar molt content del rendiment dels seus jugadors. “Hem fet un gran partit i els jugadors han competit molt bé. Ens falta una mica més de pausa. Ser capaç de frenar un rival com l’Almeria em fa sentir orgullós”, va afegir. Álvaro Vázquez va debutar amb la samarreta del Sabadell. “Encara li falta entendre què volem, però ha fet un gran treball”, va opinar Hidalgo.

El Sabadell va ser capaç d’igualar el marcador en dues ocasions. L’Almeria es va estrenar amb un gol en el minut 38 de Samu Costa, que va saber aprofitar una sortida defectuosa de Mackay en un córner. Tot i el gol en un estadi complicat, el Sabadell no es va desmoralitzar i va igualar el resultat amb un gol d’Óscar Rubio, que va protagonitzar una rematada inversemblant (minut 66). A l'Almeria li van anul·lar un gol de Sadiq per fora de joc, però el jugador nigerià va tornar a avançar el conjunt local (minut 75). La jugada de l’empat definitiu va ser conseqüència d’una errada de Makaridze, que va acabar amb un lliure indirecte a favor dels d'Antonio Hidalgo. Quan intentava servir de porteria, el porter de l'Almeria va tocar la pilota dues vegades. Juan Hernández va aprofitar el regal per marcar el segon gol dels arlequinats (minut 84).