FUTBOL
Esports Futbol 28/04/2019

La salvació del Nàstic, cada cop més complicada (2-0)

Els granes sumen una nova derrota i acumulen tres partits consecutius sense guanyar

Adrià Fernández
Imanol Garcia controlant la pilota en la derrota del Nàstic de Tarragona per 2-0 contra el Granada

BarcelonaEnèsima derrota del Nàstic, que veu cada cop més allunyada la permanència a la Lliga 123. El Granada, que lluita pel títol de la categoria de plata, no ha donat cap opció al conjunt grana. Al descans els locals ja vencien per 2-0, resultat amb què també s'ha arribat al final del partit.

El Granada ha materialitzat la primera ocasió que ha tingut. En una jugada d'estratègia des de la cantonada, Víctor Díaz ha empès la pilota, que s'ha passejat per la línia de gol, i ha situat l'1-0 al Nuevo Los Cármenes. El Nàstic ha sigut incapaç de crear perill a la porteria de Silva i els locals han tancat el partit al temps de descompte. Amb una falta lateral penjada a l'àrea, Rodri ha rematat de volea una assistència de cap i ha col·locat el 2-0 tot just abans del descans.

A la represa, els d'Enrique Martín han buscat les pessigolles als granadins. Els locals s'ha confiat amb el resultat i el Nàstic, a qui només li valia la victòria, ha dominat el segon temps, però sense fortuna de cara a porta. Luis Suárez i José Kanté han provat sort, però els dos xuts han marxat per sobre del travesser. Amb només una aproximació, els granadins han creat més perill que el Nàstic en 45 minuts. El xut de Dani Ojeda des del segon pal s'ha acabat estavellant al travesser, cosa que podria haver significat el 3-0.

Amb aquesta nova derrota el Nàstic es manté a la 20a posició. Només falten sis partits i la calculadora ja comença a aparèixer per esbrinar quan poden descendir matemàticament els grana. La pròxima jornada rebran al Nou Estadi l'Extremadura, un rival que també està lluitant per la permanència. Els tarragonins necessiten més que un miracle per ser a la Segona Divisió una temporada més.