Espanyol
Esports Futbol 13/03/2013

Longo: "Estic aprenent més ara amb Aguirre que abans, encara que jugui menys"

El davanter de l'Espanyol assegura que no tenir minuts amb regularitat l'està ajudant a madurar. "Sóc jove i encara he de millorar", ha afegit

Efe
2 min
Samuele Longo, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsSamuele Longo ha assegurat en roda de premsa que, malgrat acabar la seva cessió per part de l'Inter de Milà italià aquest juny, "no hi hauria cap problema" per continuar un any més al club blanc-i-blau.

"Estaria feliç de seguir un any més aquí. Ara estic concentrat en l'equip i ja es veurà després", ha comentat l'italià. De tota manera, el davanter no ha amagat que la seva gran il·lusió és jugar al futbol anglès. "El meu somni, des de sempre, ha estat jugar a la Premier League", ha comentat.

A més, Longo ha confessat que el seu ídol és Fernando Torres. "M'agrada com juga, encara que ara una mica menys", ha comentat amb un somriure.

El davanter, que ha perdut protagonisme des que va començar la temporada, assegura que és lògic que vulgui jugar més, però admet la situació. "He de seguir lluitant i lluitant. No és bonic però així és el futbol. Estic tranquil perquè confio en mi mateix i sé que no he d'abaixar el cap", ha explicat.

De fet, Longo ha insistit que no tenir minuts l'està ajudant a madurar: "Estic aprenent ara més amb Aguirre que abans, encara que jugui menys. Em refereixo a nivell mental perquè quan tens minuts tot és més fàcil. Sóc jove i encara he de millorar en tot, i puc fer-ho. Per sort m'agrada treballar".

La seva posició natural és la de davanter centre, encara que amb l'entrenador mexicà juga per la banda. "A mi m'agrada més en punta i el míster ho sap, ja em coneix, però jo no he de dir-li res. És possible que jugant menys quan tingui oportunitat vulgui demostrar més, però sé que així no es fan les coses", ha dit.

Finalment, Longo ha volgut aclarir la seva possible marxa en el mercat d'hivern, ja que es va rumorejar que podria tornar a l'Inter: "Jo tampoc sé tot el que va passar ni el que es va dir. No sé què és veritat i què és mentida. Només sé que ara sóc feliç aquí i ja vaig parlar amb l'entrenador en el seu moment".

stats