Espanyol
Esports Futbol 28/08/2012

Longo: "Coutinho m'ha parlat bé de l'Espanyol"

El jove davanter cedit per l'Inter de Milà afronta amb esperança la nova etapa al club blanc-i-blau. "Espero aprofitar l'oportunitat i fer-ho el millor possible", assegura

Ara
1 min
Samuele Longo, presentat com a nou jugador de l'Espanyol

BarcelonaSamuele Longo ha estat presentat aquest dimarts a la tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs com a nou jugador de l’Espanyol. El jove jugador italià, de 20 anys, assegura que és "molt feliç" de fitxar pel club blanc-i-blau i es mostra ambiciós sobre les opcions d'aportar gol a l'atac periquito. "Espero aprofitar l'oportunitat i fer-ho el millor possible, tinc molta esperança que les coses vagin bé".

"Sóc ràpid, amb bona tècnica i ho dono tot al camp", s'ha definit, i ha afegit també que Fernando Torres és el seu davanter favorit. Longo reconeix que l'etapa que començarà a l'Espanyol serà una bona plataforma per créixer com a futbolista i que Coutinho li ha parlat bé "del club, el tècnic, la ciutat, la directiva i els companys".

A l'acte de presentació també hi han assistit el president del club, Ramon Condal, i el director esportiu, Ramon Planes. Condal ha desitjat molta sort al jugador i li ha dit que espera que marqui "molts gols i no es lesioni". Planes ha confessat que la secretaria tècnica l'ha seguit de les categories inferiors italianes.

stats