Lliga de Campions
Esports Futbol 22/03/2013

Un partit de sanció a Nani i multa de 10.000 euros a Ferguson

El portuguès va ser expulsat contra el Madrid en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, mentre que el tècnic del United ha estat castigat perquè va decidir no comparèixer a la roda de premsa després del partit

Efe
1 min

MadridEl portuguès Nani, migcampista del Manchester United, ha estat sancionat amb un partit de suspensió després de ser expulsat en el partit de tornada de vuitens de la Lliga de Campions davant el Reial Madrid, mentre que el seu tècnic, Sir Alex Ferguson, ha estat multat amb 10.000 euros perquè no va comparèixer a la roda de premsa després del partit.

La UEFA ha anunciat aquest divendres les decisions del Comitè de Control i Disciplina referent a aquest enfrontament, en el qual el Reial Madrid va certificar la classificació per als quarts de final després de guanyar per 1-2.

El col·legiat turc Cuneyt Cakir, en una decisió molt controvertida i polèmica, va expulsar amb vermella directa a Nani en una acció en la qual el jugador del United va colpejar amb el peu, de forma involuntària, les costelles d'Arbeloa quan anava a buscar una pilota.

El Reial Madrid va saber aprofitar la superioritat numèrica sobre el camp per remuntar el marcador advers amb els gols de Modric i Cristiano Ronaldo.

Visiblement molest per aquesta decisió, Ferguson va decidir no comparèixer en la roda de premsa després del partit. Fins i tot José Mourinho, va afirmar a la zona mixta que entenia l'empipament del tècnic escocès.

A causa de no presentar-se davant dels mitjans, el tècnic del Manchester United ha estat multat amb 10.000 euros, tal com està estipulat en les obligacions marcades pel reglament de competició.

stats