FUTBOL
Esports Futbol 31/10/2018

Sangalli, jugador de la Reial Societat, ingressat per un ictus

És de caràcter lleu, segons ha especificat el conjunt donostiarra en un comunicat

Ara
1 min
Sangalli, jugador de la Reial Societat, pateix un ictus

BarcelonaEl futbolista de 23 anys de la Reial Societat Luca Sangalli ha patit aquest dimecres al matí un ictus de caràcter lleu, segons ha informat la Reial Societat en un comunicat aquest vespre. La indisposició havia deixat el futbolista sense viatjar amb el seu equip a Vigo, on han de disputar aquest dijous l'anada de l'eliminatòria de setzens de final de Copa contra el Celta. El club informa que "s'està pendent de la seva evolució i de completar l'estudi", per donar més detalls sobre l'estat de salut del futbolista.

Tot i que en un primer moment s'havia pensat que el futbolista era baixa per un procés gripal i en la roda de premsa aquest dimecres al migdia el tècnic Asier Garitano tampoc ha especificat els motius de la baixa del futbolista a la convocatòria, el conjunt donostiarra ha explicat aquest vespre que es tracta d'un ictus de caràcter lleu. Sangalli, habitual dels onzes de Garitano, ha participat en 6 dels 10 partits de Lliga disputats fins ara.

El jugador evoluciona favorablement però continuarà ingressat a l’Hospital Donostia en espera de tenir els resultats de totes les proves mèdiques. Sangalli va trobar-se malament just quan es preparava per fer un examen del màster d’Enginyeria Industrial que cursa a la Universitat de Mondragón.

stats