Futbol Femení
Esports Futbol 01/12/2013

El Sant Gabriel empata a casa amb el Llevant i l'Espanyol suma un punt a Granada

El Llevant Les Planes, en canvi, no ha pogut evitar la derrota a Huelva i es manté a la zona perillosa de la classificació

Natalia Arroyo
2 min

BarcelonaMala jornada de diumenge per als equips catalans de la Primera Divisió femenina. Després de la victòria per la mínima del Barça a València dissabte, s'han jugat la resta de partits, amb un balanç de dos empats i una derrota per als tres representants.

El Sant Gabriel ha pogut sumar un punt contra el Llevant al Municipal Ruiz Casado (1-1), després que Baudet neutralitzés al minut 64 el gol que Olga havia fet als pocs segons d'arrencar la segona meitat. El punt manté l'equip de Dani Limones amb 16, a la zona còmoda de la classificació, mentre que impedeix el Llevant saltar a la segona posició. Una segona posició que ocupa ara l'Atlètic de Madrid, que s'ha endut el partit més important de la jornada. Les matalasseres han derrotat per 2-1 l'Athletic Club i se situen al capdavant del grup perseguidor del Barça, amb 23 punts.

Tampoc ha pogut endur-se els tres punts l'Espanyol, que ha empatat a dos a Granada davant el penúltim classificat. En dues ocasions s'ha avançat l'equip periquito, gràcies als dos gols de Bárbara, però primer Urrea i després Lauri, han igualat el marcador per donar un punt vital per a l'objectiu de permanència de les andaluses, un dels equips ascendits d'aquesta temporada.

El punt del Granada, de fet, és una mala notícia per al Llevant Les Planes, que no ha pogut sumar res en el seu desplaçament a Huelva. Les noies de Natalia Astrain han caigut per 3-0 davant l'Sporting i segueixen a la corda fluixa, amb els mateixos 7 punts que el Granada, que ocupa posició de descens provisional, i l'Oviedo Moderno, que ha empatat a Palma davant el Collerenc.

La resta de marcadors són:

Collerenc 1-1 Oviedo Moderno

Reial Societat 1-1 Rayo Vallecano

Atlètic de Madrid 2-1 Athletic Club

Classificació - 11a jornada

1r - Barça, 28 punts (-1)

2n - Atlètic de Madrid, 23p

3r - València, 22p

4t - Athletic, 21p

5è - Llevant, 21p (-1)

6è - Rayo Vallecano, 19p

7è - Sant Gabriel, 16p

8è - Sporting de Huelva, 15p

9è - Reial Societat, 14p

10è - Sevilla, 13p

11è - Collerenc, 13p

12è - Espanyol, 12p

13è - Oviedo Moderno, 7p

14è - Llevant Les Planes, 7p

15è - Granada, 7p

16è - Transportes Alcaine, 6p

stats