SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/01/2011

Romeu es lesiona i s'estarà de 3 a 5 mesos de baixa

Romeu pateix una ruptura del menisc extern del genoll dret i s'estarà de 3 a 5 mesos de baixa. Tello s'ha lesionat a l'adductor esquerre i en té per entre 10 o 15 dies

Redacció
1 min

BarcelonaEl tècnic del Baça B, Luis Enrique, perd durant dues setmanes Cristian Tello i no podrà comptar amb Oriol Romeu fins d'aquí tres o cinc mesos. Tots dos jugadors es van lesionar a l'Insular de Las Palmas en dues accions fortuïtes. Tello va haver de ser substituït al minut 9 per Edu Oriol mentre que Romeu, amb molèsties al tram final del partit, va jugar els 90 minuts.

Romeu pateix una lesió de gravetat al genoll dret. Després de les proves que li han fet, els metges han confirmat que el d'Ulldecona s’ha trencat el menisc extern del genoll de la cama dreta i dimecres passarà per la sala d'operacions. El migcampista estarà allunyat dels terrenys de joc entre tres i cinc mesos.

D'altra banda, els serveis mèdics del Barça han diagnosticat a Cristian Tello una lesió de primer grau a l’adductor esquerre i el de Sabadell s'estarà de 10 a 15 dies de baixa.

stats