SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 11/05/2013

El Girona, a consolidar la seva plaça d'ascens davant el descendit Xerez

Els gironins, amb moltes baixes, reben el cuer de la categoria a Montilivi (18 hores, Esport 3)

Efe
2 min
El Girona derrota l'Alcorcón i li pren la segona posició

GironaEl Girona, amb moltes incògnites per les seves múltiples baixes, i el Xerez, ja descendit a Segona Divisió B, s'enfrontaran en un matx en què els gironins estan obligats a guanyar a Montilivi per consolidar la plaça d'ascens que ocupen a falta de poques jornades per al final de lliga (18 hores, Esport 3).

L'equip de Joan Francesc Ferrer 'Rubi' defensarà la segona plaça que va recuperar la setmana passada amb les absències de molts jugadors per culpa de les lesions.

A les baixes de Kitoko, Moisés Hurtado, Joseba Garmendia, Jandro i Benja per problemes físics, se suma ara la de Migue, a més de la del sancionat José Martínez. Per fortuna, Rubi recupera Juanlu Henz i Toni Moral, però fins a última hora no sabrà de l'evolució de Marcos Tébar, Gerard Bordas i David García, que no s'han exercitat amb normalitat durant la setmana per diferents molèsties.

Aquest diumenge, a més, s'enfronten l'Alcorcón i el Vila-real, tercer i quart classificat i, per tant, un empat o un triomf visitant serien molt bons per als gironins. Si això succeís i l'equip català guanyés el Xerez, la diferència respecte als seus més immediats seguidors seria de cinc punts a falta de quatre jornades per al final de la lliga.

Un cop més i com ja ha estat habitual en els últims partits, Montilivi es tornarà a omplir, ja que s'han venut totes les entrades al llarg de la setmana.

Mentrestant, el Xerez, després de certificar matemàticament la passada jornada el seu descens a Segona B, després d'una nefasta temporada plena de problemes econòmics, institucionals i esportius, vol acabar la campanya amb la màxima dignitat. Per això, tot i que el repte és difícil, buscarà tornar a guanyar un partit en un camp complicat.

El Xerez, cuer de la Lliga Adelante amb només 24 punts, no aconsegueix un triomf des de la dotzena jornada de Lliga, quan es va imposar a l'Hèrcules (1-5) a principis de novembre de 2012.

stats