BARÇA
Esports Futbol 13/11/2014

Sergio Busquets: "No tornarem a veure el millor Barça ni la millor selecció"

El jugador blaugrana repassa l'actualitat a 'El Partido de las 12' de la Cadena Cope

Ara
1 min

BarcelonaSergio Busquets, migcampista del Barça, ha repassat a 'El Partido de les 12' de la Cadena Cope l'actualitat blaugrana i ha assegurat que "no tornarem a veure el millor Barça ni la millor selecció. El futbol evoluciona. És impossible que tot sigui igual".

Sobre aquella etapa, Busquets ha assegurat: "Guardiola em va fer debutar, és un malalt del futbol. Sempre li estaré agraït. Serà el millor entrenador que he tingut en la meva carrera". "Luis Enrique i Guardiola són molt semblants. S'assemblen bastant, tot i que Luis Enrique té més caràcter", ha afegit.

Busquets també ha parlat de l'actualitat del Barça: "Vam començar bé i semblava que tot era genial. Tenim un entrenador nou i ens hem hi hem d'adaptar. Ara no estem tan bé però tampoc tan malament com es diu".

El migcampista, que ha dit que Piqué "és un jugador més" de l'equip, ha elogiat Leo Messi: "Per a mi és el millor jugador del món, encara que no sigui el que més gols marca. L'any passat va ser un any difícil per a ell per la lesió que va tenir", va assegurar.

Sobre la selecció, Sergio ha deixat clar el seu compromís: "Jo no m'he esborrat mai de la selecció. Estic orgullós de ser aquí, tinc molèsties però espero estar bé per al dissabte. Volia estar aquí com a fora". I va reiterar que "ja no tinc cap problema de pubis".

stats