ESPANYOL
Esports Futbol 25/07/2015

Sergio González: "Falten un central i un davanter, com a mínim"

El tècnic de l'Espanyol transmet la seva confiança al porter Pau López i espera que Héctor Moreno continuï

Efe
1 min
Sergio González / ANDREU DALMAU / EFE

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, ha afirmat que per a la temporada que ve "a la plantilla li falten un central i un davanter, com a mínim", i s'ha mostrat convençut que la direcció esportiva resoldrà "aviat les negociacions que s'estan duent a terme".

Sergio González ha valorat la imminent arribada del porter italià Francesco Bardi i la situació de la porteria: "Pau López compta amb tota la nostra confiança, el coneixem bé i surt amb avantatge respecte a Bardi. Tots dos hauran de lluitar per aconseguir amb la titularitat".

Pel que fa al central mexicà Héctor Moreno, el preparador blanc-i-blau ha afirmat que hi compta. "És jugador de l'Espanyol i ningú m'ha dit el contrari. És el segon capità i sempre ens ha transmès el desig de quedar-se. Una altra cosa és el que pugui passar en el futur", ha comentat.

Sobre el futur dels jugadors que han tornat després de cessió, Àlex Fernández, Cristhian Alfonso, Cristian Gómez, Germán Parreño i Mamadou, l'entrenador blanc-i-blau ha explicat que el seu futur es resoldrà aviat: "La decisió es prendrà després dels dos partits que juguem a Anglaterra. No s'ha d'allargar pel bé de tots".

D'altra banda, Sergio González ha analitzat el treball que ha fet l'equip en aquesta pretemporada. "La il·lusió és alta, però cal ser realista. La preparació és llarga i hem de seguir treballant. Ja arribarà el moment de prendre decisions, no ens hem de precipitar", ha dit.

stats