FUTBOL
Esports Futbol 23/10/2019

Sergio Ramos paga un milió d'euros a l'Agència Tributària per frau fiscal

Segons ha avançat 'El Mundo', el futbolista recorrerà la sanció interposada per Hisenda

Ara
1 min
Sergio Ramos paga un milió d'euros a l'Agència Tributària

BarcelonaSergio Ramos ha pagat un milió d'euros a l'Agència Tributària, segons ha avançat el diari 'El Mundo'. El capità del Reial Madrid ha pagat aquesta quantitat imposada pel fisc per una acta corresponent als exercicis del 2012, 2013 i 2014 en què es conclou que el futbolista va utilitzar una propietat seva, Sermos 32 SL, amb seu a l'estat espanyol, per cedir-hi els seus ingressos publicitaris i, així, canviar la tributació dels impostos.

El rotatiu madrileny explica, esmentant fonts pròximes a l'Agència Tributària, que Ramos ha abonat el miló d'euros -la quantitat que determina la quota defraudada, la sanció i els corresponents interessos- dins del termini indiciat i que, a hores d'ara, els seus pagaments amb Hisenda estan al corrent.

El futbolista sevillà, però, ha interposat un recurs en què qüestiona la sanció. Ramos argumenta que ha seguit amb rigor els criteris de tributació fixats per l'Agència Tributària en una inspecció anterior a la qual va ser sotmès (corresponent als exercicis del 2006, 2007 i 2008).

El jugador ha emès un comunicat per defensar-se.

stats