1a divisió
Esports Futbol 14/01/2013

El Sevilla fa fora Míchel i fitxa l'extècnic del València i l'Spartak de Moscou, Unai Emery

L'exjugador del Madrid va arribar fa quasi un any a Sevilla per substituir Marcelino, i tenia als sevillans 12ens a 9 punts de les places europees

Efe
1 min
José Miguel González 'Míchel' ha estat destituït com a entrenador del Sevilla MANUEL BRUQUE / EFE

SevillaEl president del Sevilla, José María del Nido, ha comunicat aquest dilluns a la tarda, en persona, la destitució com a entrenador del primer equip a José Miguel González 'Míchel', que portava onze mesos en el càrrec i tenia contracte fins a la finalització de la present temporada.

Míchel va arribar al Sevilla el febrer de 2012 per substituir Marcelino García i en els 36 partits de Lliga que ha dirigit ha aconseguit 13 victòries, 11 empats i 14 derrotes. En aquest campionat, el Sevilla ha tancat la primera volta en la dotzena posició amb 22 punts, els mateixos que en la campanya 2002-03, el que suposa la puntuació més baixa de l'equip sevillista des de començament segle.

El seu substitut és Unai Emery, ja confirmat pel Sevilla, que dimecres debutarà contra el Saragossa en l'anada dels quarts de final de la Copa. Emery, extècnic del València durant quatre anys, va començar la temporada sent el tècnic de l'Spartak de Moscou, però abans del Nadal va ser destituït.

stats