Espanyol
Esports Futbol 05/12/2012

Stuani s'entrena amb màscara protectora i podrà jugar aquest divendres

El davanter de l'Espanyol s'ha exercitat a la sessió d'entrenament

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsChristian Stuani, davanter de l'Espanyol, s'ha exercitat a la sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva amb una màscara protectora, després de patir en l'anterior partit de Lliga contra el Granada una fractura a l'arc zigomàtic, a la zona del pòmul dret.

El futbolista uruguaià, que a la sessió d'aquest dimarts va evitar els exercicis de més contacte, podrà participar amb la màscara en el pròxim partit de Lliga contra el Sevilla, aquest divendres a Cornellà-el Prat a les 21.30 h. Les pròximes setmanes seguirà exercitant-se amb la màscara.

Encara que el club català té previst que Stuani passi pel quiròfan dissabte que ve a l'Hospital Quirón de Barcelona, en cap cas aquesta intervenció alentirà la seva feina amb el primer equip i estarà a disposició de l'entrenador blanc-i-blau, Javier Aguirre.

D'altra banda, el primer equip canvia demà el seu escenari habitual d'entrenament. La plantilla s'exercitarà a l'estadi de Cornellà-el Prat a les 10.30 h a porta tancada. Després de la sessió, el tècnic mexicà realitzarà l'habitual roda de premsa per valorar el partit contra el Sevilla.

stats