Copa Catalunya
Esports Futbol 21/05/2014

Subies: "No descarto que la Supercopa Catalana sigui el futur"

El president de la Federació Catalana de Futbol es marca com a objectiu trobar una fórmula per dignificar la Copa Catalunya

Martí Molina
1 min
Fotografia institucional després del dinar oficial de directives / @FCF_CAT

GironaAndreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, ha lamentat que tant Barça com Espanyol hagin decidit participar a la final de la competició amb els equips filials, ja que la data s'havia pactat amb els equips i s'havia escollit un dia en què no hi hagués competició. "S'havia pactat la data però no qui venia", ha aclarit.

"Em sap greu que s'hagi arribat a aquest punt i els ho he comunicat personalment als clubs. Si entre tots no cuidem el poc que tenim, no sé com acabarà això. Intentaré que no passi més. Aquesta serà la meva feina al capdavant de la Federació Catalana", ha comentat Andreu Subies abans de l'inici de la final, disputada a l'estadi gironí de Montilivi.

En aquest sentit, el màxim dirigent de la FCF ha reconegut que "la fórmula de les primeres plantilles a la pretemporada és la millor" i per tant: "no descarto que la Supercopa Catalana sigui el futur perquè juguin els primers equips de Barça i Espanyol".

stats