PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/05/2012

Tamudo, l'home dels gols impossibles

El davanter del Rayo, que ja va fer la guitza al Barça anys enrere, ha marcat el gol de la salvació del conjunt madrileny en els darrers instants del partit

Ara
1 min
Trashorras i Tamudo celebrant el gol

BarcelonaRaúl Tamudo no deixa indiferent ningú. El davanter de Santa Coloma de Gramenet ha marcat el gol del triomf del Rayo Vallecano en els darrers segons del partit i ha permès que el Rayo Vallecano de José Ramón Sandoval salvés la categoria.

El seu gol, polèmic, al 92' de partit ha significat l'1-0 amb què s'ha arribat al final. Tamudo, doncs, ha sigut el salvador del seu equip en un partit a tot o res. I és que el davanter català és un expert en els darrers partits de Lliga.

En la seva etapa com a jugador de l'Espanyol, Raúl Tamudo va fer el seu primer gol amb l'Espanyol el 23 de març del 1997, el dia en què va debutar. Va ser al camp de l'Hèrcules, i aquell triomf va servir a l'Espanyol per salvar la categoria.

Però el partit més recordat de Tamudo va ser el 9 de juny de 2007. Aleshores va marcar dos gols al Camp Nou que li van costar la Lliga al Barça. Aquella actuació va ser qualificada com el 'Tamudazo'.

El davanter català amb més gols a la Primera Divisió segueix en plena forma als seus 34 anys.

stats