FUTBOL
Esports Futbol 26/02/2019

La UEFA obre expedient disciplinari a Simeone

El tècnic de l'Atlètic es va tocar els genitals per celebrar el gol del seu equip contra la Juve

Efe
1 min
Simeone, entrenador de l'Atlètic de Madrid

MadridEl Comitè de Disciplina de la UEFA ha obert un procediment disciplinari a l'entrenador de l'Atlètic Madrid, l'argentí Diego Pablo Simeone, "per conducta impròpia" en el partit d'anada de vuitens de final que el conjunt matalasser va disputar davant el Juventus dimecres passat.

La UEFA va anunciar aquest dilluns l'obertura d'un expedient al preparador argentí de l'Atlètic Madrid després que durant el partit, dirigint-se a la graderia, es posés les mans als testicles per celebrar el primer gol que el seu equip va marcar al campió italià.

El Comitè de Disciplina de la UEFA, que es basa en l'article 11.2, també va obrir expedient al club per "haver bloquejat les escales d'accés i pel llançament d'objectes al terreny de joc".

La UEFA també va obrir expedient al Juventus i al seu tècnic, Massiliano Allegri, perquè van provocar el retard en la sortida al terreny de joc després del descans, assumptes que seran tractats en una data encara per determinar pel Control d'Ètica i Disciplina de la UEFA.

stats