Copa del Rei
Esports Futbol 08/01/2013

El València busca assegurar la presència a quarts de la Copa després del 0-2 a Pamplona

L'Osasuna veu poques opcions de remuntada a Mestalla aquest dimarts i Mendilibar ha deixat a la majoria de titulars a casa

Efe
2 min
Roberto Soldado lluita una pilota aèria amb Miguel Flaño

ValènciaEl València i l'Osasuna disputen a Mestalla la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei en un partit en què l'equip valencià, després de la seva victòria per 0-2 en l'anada a Pamplona, vol evitar qualsevol sorpresa.

El partit estarà marcat per la dinàmica ascendent del València a la Lliga, des de l'arribada a la seva banqueta d'Ernesto Valverde, i per la situació de l'Osasuna, que arriba al partit com a cuer i amb un punt sumat en els últims quatre partits.

És probable que Vicente Guaita sigui el porter titular i que homes com Barragán, Víctor Ruiz o Ali Cissokho tinguin la seva oportunitat en defensa, després de no haver estat en l'equip inicial en els últims partits.

En la mateixa situació estan homes que juguen en posicions de creació com Jonathan Viera i fins i tot Tino Costa, que no va ser titular dissabte a Granada, així com en atac futbolistes com Juan Bernat o Nelson Valdez.

El tècnic osasunista no ha ofert pistes del possible onze titular, encara que l'equip inicial no s'assemblarà en gairebé res al que va perdre en lliga. Mendilibar jugarà amb els homes menys habituals i reservarà als titulars per al partit de dissabte contra el Reial Madrid a Pamplona.

Mendilibar té cinc baixes per lesió per aquesta trobada: Sisi, Riesgo, Masoud, Raoul i Torres, a més del migcampista ghanès Antohny Annan, que està a la Copa d'Àfrica.

Alineacions probables:

Valencia CF: Guaita; Barragán, Rami o Ricardo Costa, Víctor Ruiz, Cissokho; Tino Costa, Parejo o Banega, Jonathan Viera, Piatti; Bernat i Valdez.

Osasuna: Elías; Echaide, Flaño, Arribas Nano; Timor, Lolo; Manuel, Oier Sanjurjo, Lamah; i Llorente.

Àrbitre: Velasco Carballo (Comitè Madrileny).

Estadi: Mestalla.

Hora: 21.30h (GolT i C+ Liga).

stats