Lliga BBVA
Esports 24/10/2014

El València culmina la seva venda a Peter Lim

L'empresari de Signapur pagarà 94 milions d'euros pel 70% de les accions

àlex Gozalbo
1 min
Escenificació de l'acord / VALÈNCIA CF

BarcelonaEl València ha tancat aquest divendres la venda de la majoria accionarial del club a Peter Lim i el refinançament dels préstecs de l'entitat i de la Fundació València CF amb Bankia, que ha anunciat l'acord amb un comunicat oficial. L'empresari de Signapur pagarà 94 milions d'euros pel 70% de les accions. L'efectivitat de la compra està pendent de les habituals autoritzacions necessàries.

L'acord, que portava nou mesos cuinant-se, s'ha tancat amb dues reunions simultànies. Una s'ha realitzat a la seu del club i ha servir per tancar la venda de les accions de la fundació a Meriton, l'empresa de Peter Lim, que ha estat representat per Lay Hoon i Desmond Choo. L'altra reunió ha tingut lloc a Madrid i ha estat necessària per aconseguir un nou acord econòmic entre el València i Bankia. Aquesta segona trobada, que ha tingut comunicació directa amb la primera, ha comptat amb la presència del president Amadeo Salvo i de representants de Peter Lim i del banc.

Peter Lim té previst assistir aquest dissabte (20 hores, Canal + Liga i GolT) a Mestalla per veure el partit contra l'Elx.

stats