LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 06/06/2015

El Valladolid esgota seva posada a punt per a la promoció contra el Llagostera

Els gironins, que no s'hi juguen res en aquest últim partit (diumenge, 18h) volen tancar amb un triomf la temporada

Efe
1 min
Els jugadors del Llagostera, durant un partit d'aquesta temporada / UE LLAGOSTERA

LlagosteraEl Valladolid s'enfrontarà aquest diumenge (18h) en l'últim partit de Lliga al Llagostera, un partit en què el conjunt local busca afinar la seva posada a punt per a la primera eliminatòria de la promoció d'ascens a Primera Divisió que disputarà la setmana que ve davant el Las Palmas.

El Llagostera tanca el curs a Valladolid sense opció a res, després que fins fa tres jornades l'equip català, després d'un esprint destacat a la segona volta, coquetegés amb els llocs pròxims a la promoció.

El club gironí ha realitzat una espectacular campanya aquesta temporada, després de començar amb alguns dubtes, però amb el relleu a la banqueta l'equip va canviar la inèrcia i va encadenar quinze partits sense perdre, que el van portar a estar a l'òrbita de la lluita per les places de promoció.

Però fa unes poques jornades, amb la derrota davant l'Albacete, i també després d'encadenar dues més contra el Girona i la setmana passada davant del Mirandés, l'empenta blaugrana es va aturar en sec. Malgrat això, el Llagostera, amb un dels pressupostos més baixos de la categoria, aconseguirà acabar en una més que digna posició.

Així, el partit davant del Valladolid serà intranscendent ja que, fins i tot per a l'equip castellà, un triomf tampoc els alçaria a la quarta posició.

Alineacions probables:

Valladolid: Raúl Fernández; Carmona, Samuel, Chus Herrero, Peña, Sastre, Rubio, Alfaro, Jonathan Pereira, Oscar Díaz i De Melo.

Llagostera: Moragón; Aimar, Jorge, Alcalá, Pi; Tito, Barnils, Querol, Imaz; Sergió León; i Juanjo.

Àrbitre: Areces Franco (Comitè Asturià).

Estadi: José Zorrilla.

Hora:18.00

stats