Primera Divisió
Esports Futbol 09/12/2012

Valverde debuta amb victòria amb el València al camp de l'Osasuna (0-1)

Soldado caça una rebuig del pal per fer l'únic del gol d'un partit fluix dels valencians, que no havia guanyat fora de casa aquesta temporada

A.s.
1 min
Roberto Soldado lluita una pilota aèria amb Miguel Flaño

BarcelonaEl nou València d'Ernesto Valverde s'ha estrenat amb victòria al camp de l'Osasuna gràcies a un solitari gol de Roberto Soldado. El partit dels valencianistes no va ser cap revolució respecte a les darreres actuacions a la Lliga amb Mauricio Pellegrino, però els tres punts –la primera victòria fora de casa del curs– li serveixen al 'Txingurri' per començar a edificar un equip nou amb més tranquil·litat.

La primera meitat ha sigut força fluixa per part dels dos equips, amb només un xut del l'osasunista Rauol fregant el pal (19') i dues ocasions de Soldado i Tino Costa abans del descans no massa clares.

A la segona part el partit s'ha resolt amb dues accions claus en 5 minuts. Al minut 50 Guardado ha evitat el gol local en treure de sota els pals una rematada d'Arribas que ja es cantava a la grada del Reyno de Navarra. I 5 minuts més tard, una centrada de Piatti des de l'esquerra que s'ha enverinat, ha tocat el pal, ha despistat al porter i als dos defenses de l'Osasuna, i Soldado, amb el seu olfacte habitual, ha caçat la pilota morta per fer el 0-1, que al final ha sigut definitiu, tot i l'atac-i-gol final dels navarresos.

stats