Espanyol
Esports Futbol 19/04/2013

Verdú vol renovar amb l'Espanyol: "El nas em diu que podem arribar a un bon final"

El migcampista blanc-i-blau explica que "no hi ha novetats" sobre les negociacions amb el club i reconeix que fins i tot ha rebut una oferta de l'Aràbia Saudita

Efe
2 min
Joan Verdú, en roda de premsa

Sant Adrià de BesòsJoan Verdú ha assegurat aquest divendres, sobre el seu futur, que mentre hi hagi una mínima esperança, la seva intenció és "renovar" amb el conjunt blanc-i-blau. "La meva intenció és renovar, però si no es pot arribar a un acord ja serà el moment de pensar en altres coses", ha comentat el jugador, malgrat que ha apuntat que, per ara, "no hi ha novetats".

El futbolista, de tota manera, ha confessat que les seves sensacions són bones: "El nas em diu que podem arribar a un bon final. Jo vull seguir aquí, encara que la direcció esportiva vol que la permanència estigui sentenciada abans de posar-se a parlar de temes personals".

El migcampista ha explicat que ha rebut una oferta de l'Aràbia Saudita. "Va arribar la proposta, però està aparcada, com la resta que pugui tenir. L'important és que jo vull continuar a l'Espanyol", ha insistit Verdú, que fins i tot ha fet broma amb la situació: "Sé que sóc molt pesat".

En un altre ordre de coses, Verdú ha destacat la importància del partit davant el Getafe. "És un partit complicat però l'agafem amb moltes ganes. Si aconseguim els tres punts aconseguirem el nostre primer objectiu, després veurem on podem arribar. Intentarem estar al més amunt possible", ha comentat.

El futbolista, a més, espera "millorar la imatge" que van donar en el partit d'anada: "El record és dolentíssim. Vivíem situacions complicades com a equip i el cessament de l'entrenador [Mauricio Pochettino] va ser també un revés. Ara hem canviat la dinàmica i esperem que no es torni a repetir mai més".

En el terreny personal, Verdú ha analitzat amb modèstia el seu any més golejador a Primera, ja que suma vuit dianes. "Sempre intento millorar i fer el màxim nombre de gols. Aquest any he estat més encertat, també perquè he assumit el rol de llançaments de penal. S'ajunta tot una mica", ha afirmat.

stats