Espanyol
Esports Futbol 18/09/2013

Víctor Álvarez: "Mai no em vaig plantejar deixar el futbol"

Quatre mesos després de sotmetre's a una operació de cor, el jugador de l'Espanyol ha rebut l'alta mèdica

Ara
1 min

BarcelonaVíctor Álvarez, que va ser operat del cor el passat 23 de maig, ha assegurat en roda de premsa que es troba "molt bé" i que en cap moment es va plantejar deixar el futbol. "Ara només penso en agafar el ritme del grup, entrenar i tornar a entrar en una llista de convocats".

El lateral esquerre, que ha rebut l'alta mèdica, ha reconegut que ha passat "moments complicats", però està "molt tranquil després dels resultats de les últimes proves". El defensa blanc-i-blau ha aconseguit tornar abans del previst. "En un principi em van dir que tardaria una mica més, però la recuperació ha estat molt bona i estic dues o tres setmanes per davant del que s'esperava", ha explicat.

El futbolista patia un problema a la vàlvula aòrtica, que els metges de l'Espanyol li van detectar l'any passat. "Al principi va ser complicat perquè has d'estar temps sense fer res, però pensava que seria pitjor".

Sobre l'inici de temporada de l'Espanyol, el jugador considera que "l'arrencada ha estat molt bona" i adverteix que si l'equip "segueix així les coses aniran molt bé".

stats