Espanyol
Esports Futbol 04/07/2013

Víctor Álvarez comença el procés de readaptació després de l'operació de cor

El defensa blanc-i-blau, intervingut el 23 de maig, va haver de fer repòs absolut durant els primers dies i ara ja fa activitat de baixa intensitat al gimnàs i a la piscina

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de l'operació de cor a què va ser sotmès el 23 de maig passat, Víctor Álvarez ja ha començat el procés de readaptació que el durà, novament, als terrenys de joc.

El defensa de l'Espanyol ha estat sotmès a proves mèdiques aquesta setmana, segons ha informat el club, i ja realitza "una activitat física de baixa intensitat al gimnàs i la piscina i s'espera que gradualment vagi incrementant el ritme durant les properes setmanes", diu l'Espanyol a través d'un comunicat.

El jugador va ser sotmès a una intervenció quirúrgica de la vàlvula aòrtica el passat 23 de maig i aleshores "es va marcar un termini de recuperació d'entre quatre i cinc mesos que encara es manté vigent". Si les previsions s'acaben complint, el lateral esquerre tornarà a jugar pels volts del novembre.

Més enllà de Víctor Álvarez, el club compta amb dos jugadors més en aquesta posició de lateral esquerre: Joan Capdevila –que ha renovat per un any més– i Juan Rafael Fuentes –fitxat aquest estiu–.

stats