Espanyol
Esports Futbol 12/03/2015

Víctor Sánchez: "Tenim ganes de donar un cop a la taula"

El migcampista de l'Espanyol ha parlat aquest dijous en roda de premsa

Efe
1 min
Víctor Sánchez en roda de premsa / ESPANYOLTV

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez ha afirmat que després de l'eliminació de Copa del Rei i la derrota contra la Reial Societat a la Lliga, "tenim ganes de donar un cop a la taula" aquest dissabte contra l'Atlètic de Madrid en el Power8 Stadium, a les 16.00 hores.

El futbolista ha insistit en la importància de sorprendre al conjunt de Simeone: "És un dels millors equips de Primera i el campió de Lliga, però si el guanyem voldrà dir que podem vèncer a qualsevol. És el que necessitem". Sumar tres punts, ha afegit "seria perfecte pujar-nos la moral i la confiança".

Víctor Sánchez ha mantingut que els pot ajudar que la setmana que ve l'Atlètic "tingui un partit molt important a la Champions".

"Sigui com sigui, som conscients que són molt forts i si tenen el dia ens faran mal. Cal igualar la seva intensitat si no volem que ens passin per damunt", ha dit.

El migcampista, en aquest sentit, ha assegurat que és clau que Cornellà sigui un fortí. "És una hora molt bona perquè vinguin famílies amb nens. L'afició ens ha donat moltíssim i davant l'Athletic (en Copa) no van rebre el premi que mereixien. Volem que dissabte se'n vagin contents", ha confessat.

El futbolista blanc-i-blau ha afirmat que l'equip "ha de tornar a ser fort en defensa, concedir poques ocasions i recuperar la inspiració a dalt".

"No tenim una causa clara sobre la baixada que hem patit: hem tingut menys punteria i ens han creat més ocasions", ha finalitzat.

stats