Espanyol
Esports Futbol 23/02/2015

Víctor Sánchez: "A la Copa arribarem amb confiança sí o sí"

El migcampista, recuperat dels problemes al turmell, creu que el vestidor "està bé" i evita els alarmismes malgrat el mal partit a Getafe

Efe
1 min
Víctor Sánchez en roda de premsa / ESPANYOLTV

Sant Adrià del BesòsEl migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez ha afirmat aquest dilluns que a la Copa arribaran "amb confiança sí o sí", malgrat l'última derrota contra el Getafe i davant un hipotètic mal resultat aquest divendres davant el Còrdova en Lliga. El jugador blanc-i-blau ha apuntat que seria "il·lògic" pensar que l'equip no donarà el màxim en la tornada de les semifinals contra l'Athletic i ha assegurat que "el partit és una final".

Malgrat l'empat a San Mamés (1-1), el jugador ha explicat que l'Espanyol "en cap moment és tan favorit" per al duel definitiu al Power8 Stadium.

Víctor Sánchez s'ha mostrat autocrític pel xoc de Lliga contra el Getafe (2-1) i ha afirmat: "No van ser tan superiors a nosaltres". "A vegades no et passen per damunt, però estàs a pitjor nivell d'intensitat que el contrari i perds. Per això cal ser regulars durant tot el partit i competir del minut 1 fins al 90", ha dit.

El blanc-i-blau, de tota manera, ha evitat els alarmismes: "Semblava que guanyar el Màlaga ens va donar una empenta i ara ens allunyem una altra vegada del setè lloc. L'objectiu de la temporada era no patir i aconseguir la salvació com més aviat millor". El diagnòstic del vestidor que realitza el català, ja recuperat dels seus problemes de turmell, és positiu. "Està bé, tant a nivell físic com mental", ha apuntat.

stats