Esports Futbol 07/04/2016

El Vila-real no es refia d'un Sparta de Praga que ve d'eliminar el Lazio

Els de la Plana Baixa busquen confirmar la seva bona temporada arribant tan lluny com puguin a l'Europa League

Joan Aureli Raich
2 min
Els jugadors del Vila-real entrenant a l'estadi del Madrigal

BarcelonaL'Europe League torna aquest dijous a la nit al Madrigal (21.05 h). El Vila-real de Marcelino García Toral rep l'Sparta de Praga en el partit corresponent a l'anada del quarts de final de la Lliga Europa. Els castellonencs, favorits sobre el paper, no es refien d'un equip que en rondes anteriors ja ha eliminat equips de més renom. Els txecs van quedar segons en la fase de grups per darrere del Schalke 04, van eliminar el Krasnodar FC rus als setzens de final i al Lazio de Roma en la ronda anterior.

El tècnic asturià podrà comptar amb tota la plantilla exceptuant els lesionats Daniele Bonera i Mateo Musacchio, el sancionat Antonio Rukavina o l'exblaugrana Jonathan dos Santos, que encara està en fase d'adaptació després de recuperar-se d'una lesió.

La plantilla del Vila-real arriba amb confiança després d'eliminar dos equips de més entitat en fases anteriors i tenir molt a prop la confirmació de la classificació per la Lliga de Campions de la propera temporada. En setzens de final es va desfer del Nàpols i en vuitens, del Bayer Leverkusen, i a la Lliga espanyola tenen vuit punts d'avantatge sobre el cinquè classificat.

Athletic Club i Sevilla s'enfronten en una altra eliminatòria

La plantilla de l'Athlètic de Bilbao prepara el partit d'aquesta nit a la seva ciutat esportiva

Igual que en la ronda anterior, el sorteig va dictar un altre enfrontament entre conjunts de la Lliga espanyola. Bascos i andalusos buscaran passar ronda en una competició en què han obtingut resultats diferents els últims anys. El Sevilla, campió de les dues últimes edicions –i amb dues UEFA a les vitrines més, abans que s'anomenés Europa League–, buscarà la seva particular maneta amb un cinquè trofeu i confirmar, encara més, la seva condició d'equip amb més títols del continent. Els biscaïns, per la seva banda, cerquen el primer títol continental de la seva història després de perdre la final de fa cinc temporades contra l'Atlètic de Madrid.

stats